Guardiola leest De Bruyne de les: ''Concentreren op het voetbal''

  Guardiola leest De Bruyne de les: ''Concentreren op het voetbal''

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 11:52za 13-01-2018 om 11:52

  Pep Guardiola steekt zijn adoratie voor Kevin De Bruyne, zijn uitblinker bij Manchester City, nooit onder stoelen of banken. De Spaanse succescoach is echter ook scherp voor De Bruyne als hij dat nodig acht.

  City is ongenaakbaar in de Premier League, maar de Citizens willen verder bouwen aan de superploeg. Arsenal-ster Alexis Sanchez staat bovenaan de verlanglijst en City is bereid om ver te gaan om hem naar het Etihad te lokken. Sanchez is ook voor De Bruyne welkom. "Alexis is een goeie speler. Wanneer hij er is, zal hij zeker en vast iets toevoegen aan het team", zei de Rode Duivel onlangs in een interview. Guardiola is absoluut niet blij met deze uitspreken.

  "Spelers hebben twee opties: volgen wat journalisten zeggen of volgen wat ik zeg. Soms is het voor spelers dat ze niet antwoorden op de vragen. Hopelijk kan ik hen overtuigen om zich te concentreren op het voetbal op het veld'', sprak Guardiola kritische taal op de persconferentie. Zelf wilde Pep niet ingaan op de transferspeculaties. ''Zondag is er Liverpool, ik wil daarop focussen. Sorry, ik kan ook niet antwoorden op vragen over Alexis of andere spelers.''

  Plaats een reactie

  Daydreamer +5084
  zaterdag 13 januari 2018 om 12:07
  Ik ben absoluut niet pro Man City, vind het een bijeengekochte boel vedetten maar voor Guardiola heb ik best wel respect! Een mooie coach, een vakman met een duidelijke visie.
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1739
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:28
  Daarmee beschrijf je alle topploegen ter wereld bijna. Alleen hebben ze de coach die er iets mee kan maken.
  Vind ik leuk
  nico31 +213
  zaterdag 13 januari 2018 om 20:11
  Je moet toch goeie speler hebben of ben ik soms verkeerd?
  Vind ik leuk
  CM99 +68
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:21
  Heerlijke trainer die Guardiola! Voor mij de beste in Europa (ter wereld).
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws