Bolat haalt uit naar ex-werknemer van Club: 'Goed dat ze een nieuwe hebben'

Bolat haalt uit naar ex-werknemer van Club: 'Goed dat ze een nieuwe hebben'

13-01-2018 08:35
1

De passage van Sinan Bolat bij Club Brugge werd geen groot success. De doelman werd na een twijfelachtig begin aan de kant gezet en besloot al om na een half seizoen te vertrekken. Bolat weet waarom het fout afliep bij Club.

Volgens hem had ex-doelmannentrainer Jan Van Steenberghe zeker iets te maken met zijn slechte periode bij Club. "Ik denk niet dat het toeval is dat ze bij Club sinds mijn ­vertrek al drie of vier keepers gehaald hebben. Het was een goede zet om een nieuwe keeperstrainer aan te stellen, maar voor mij is dat hoofdstuk afgesloten. Al haalt Club nog 20 keepers, het kan me niet schelen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Dat hij het nu zo goed doet bij Antwerp, ziet hij toch als een zekere revanche. "Ja, zeker naar de mensen toe die twijfelden aan mij toen ik bij Brugge zat. Die me toen allang hadden afgeschreven. Kijk, ik heb daar toen nooit op gereageerd, maar steeds voor mezelf uitgemaakt dat ik op het veld zou antwoorden. Ik denk dat ik dat dit seizoen vanaf de eerste match heb gedaan."

"De mensen die aan me twijfelden, heb ik op andere ideeën gebracht. Natuurlijk deed het me pijn dat men zei dat ik nooit meer mijn niveau zou halen, dat ik al afgeschreven was. Maar ik denk dat ik geantwoord heb op het veld", besluit hij.