Bolat haalt uit naar ex-werknemer van Club: 'Goed dat ze een nieuwe hebben'

  Bolat haalt uit naar ex-werknemer van Club: 'Goed dat ze een nieuwe hebben'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 08:35za 13-01-2018 om 08:35

  De passage van Sinan Bolat bij Club Brugge werd geen groot success. De doelman werd na een twijfelachtig begin aan de kant gezet en besloot al om na een half seizoen te vertrekken. Bolat weet waarom het fout afliep bij Club.

  Volgens hem had ex-doelmannentrainer Jan Van Steenberghe zeker iets te maken met zijn slechte periode bij Club. "Ik denk niet dat het toeval is dat ze bij Club sinds mijn ­vertrek al drie of vier keepers gehaald hebben. Het was een goede zet om een nieuwe keeperstrainer aan te stellen, maar voor mij is dat hoofdstuk afgesloten. Al haalt Club nog 20 keepers, het kan me niet schelen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

  Dat hij het nu zo goed doet bij Antwerp, ziet hij toch als een zekere revanche. "Ja, zeker naar de mensen toe die twijfelden aan mij toen ik bij Brugge zat. Die me toen allang hadden afgeschreven. Kijk, ik heb daar toen nooit op gereageerd, maar steeds voor mezelf uitgemaakt dat ik op het veld zou antwoorden. Ik denk dat ik dat dit seizoen vanaf de eerste match heb gedaan."

  "De mensen die aan me twijfelden, heb ik op andere ideeën gebracht. Natuurlijk deed het me pijn dat men zei dat ik nooit meer mijn niveau zou halen, dat ik al afgeschreven was. Maar ik denk dat ik geantwoord heb op het veld", besluit hij.

  Poll

  Kreeg Bolat te weinig kansen bij Club?

  (811 stemmen)

  Plaats een reactie

  zaterdag 13 januari 2018 om 08:40
  Dus buiten insinueren zegt hij eigenlijk niets? Zou zelf niet al te veel niet kritiek willen geven op die keeperstrainer want ken er natuurlijk zelf helemaal niets van.
  Vind ik leuk
  Shredder +3145
  zaterdag 13 januari 2018 om 08:52
  Altijd de schuld van iemand anders bij Bolatje. Zou vooral naar zichzelf moeten kijken. Of het zal toeval zijn dat hij bij bijna elke club na Standard mislukt is.
  Vind ik leuk
  zaterdag 13 januari 2018 om 08:54
  Daar maken ze dan een film over, zulke onzin Borat
  Vind ik leuk
  Geert1980 +627
  zaterdag 13 januari 2018 om 22:17
  Het kan hem niet schelen maar wel komen bleiten mietje ,we hebben beter gezegd heel België heeft u miskleunen gezien randdebiel voor een klein ploegje zoals antwerpke ja ok maar topploeg schiet je te kort .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws