Vanhaezebrouck doet beklag bij bestuur, maar ziet wens niet in vervulling gaan

Vanhaezebrouck doet beklag bij bestuur, maar ziet wens niet in vervulling gaan

13-01-2018 07:16
9

Terwijl ze bij Club Brugge een nieuwe grasmat aan het leggen zijn, blijft het wachten op een nieuw veld bij RSC Anderlecht. Dit tot de grote frustratie van Hein Vanhaezebrouck, die al langer zijn beklag heeft gedaan over de dragmat.

De coach van Anderlecht gaf na de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop aan dat hij een nieuwe grasmat wil zien in het Astridpark. Volgens Het Nieuwsblad kreeg Vanhaezebrouck ook te horen dat ze bij Anderlecht een nieuwe grasmat gingen leggen. Die nieuwe grasmat ligt er echter nog steeds niet. Sterker nog, de werken zijn nog niet eens gestart.

Vanhaezebrouck is duidelijk niet tevreden met die gang van zaken. "Dat veld moet er niet komen op 1 juni hé", reageert Vanhaezebrouck. "Ik pols regelmatig eens hoever ze staan met de aanleg van een nieuwe grasmat. Ze zeggen mij dat ze info aan het verzamelen zijn en ik geduld moet hebben. Maar ik heb die nieuwe grasmat wel nu al nodig he, niet op 1 juni, een goed terrein is echt heel belangrijk."

Anderlecht werkt binnen elf dagen al de eerste thuiswedstrijd af na de winterstop. Het ziet er niet naar uit dat paars-wit dat zal doen op een nieuwe grasmat. De kans is dus klein dat er snel een nieuw veld te zien zal zijn in het Astridpark.