'Standard speelt het spel hard met Club, Scholz blijft hopen op transfer'

  'Standard speelt het spel hard met Club, Scholz blijft hopen op transfer'

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 06:53za 13-01-2018 om 06:53

  Er is nog steeds geen doorbraak in het transferdossier van Alexander Scholz. Standard wil de verdediger niet zomaar laten vertrekken naar Club, dat blijft hopen op de komst van de Deen.

  Het Nieuwsblad weet dat Standard en Club Brugge ook vrijdag verder onderhandelden over de komst van Scholz. Een akkoord werd nog niet gevonden. Club Brugge wilde aanvankelijk maar één miljoen euro betalen, maar de Rouches zien niet af van hun vraagprijs van 4,5 miljoen euro voor de bankzitter. Dit weekend zouden beide clubs opnieuw rond de onderhandelingstafel zitten.

  Scholz zelf hoopt nog steeds om te kunnen vertrekken bij de Luikenaren. Zoals eerder gemeld was hij vrijdag opnieuw afwezig op de training van Standard. Officieel door knieklachten, maar het zou een middel zijn om Standard onder druk te zetten. Scholz is echter niet de enige naam die op het lijstje van Club staat, ook de Roemeen Alin Tosca wordt genoemd als transfertarget.

  Plaats een reactie

  valere +372
  zaterdag 13 januari 2018 om 15:53
  Maar hoe is dat toch mogelijk?Wat speelt er mee achter de schermen,daar op Club?Zelfs mijn schoonmoeder van 79 draait rapper dan die langharige derdeklasser
  Vind ik leuk
  zaterdag 13 januari 2018 om 22:54
  Awel Valere zet je schoonmoeder maar bij cercle dan. Als je in een paar jaar de interesse hebt van Club,anderlecht en standard zal je wel iets kennen hoor. Moest hij op alle vlakken top zijn zou hij niet in Belgie zitten. Als je zo iemand kan halen voor weinig moet je dat doen.Zo simpel is dat.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws