D'Onofrio denkt aan stunttransfer: Hij is einde contract, we zullen zien

D'Onofrio denkt aan stunttransfer: "Hij is einde contract, we zullen zien"

zaterdag 13 januari 2018 om 00:00

Luciano D'Onofrio is nu zes maanden bezig bij Antwerp, en die periode was een groot succes. Hij heeft zeker bijgedragen aan de vierde plaats van Antwerp. De kern had er echter nog mooier kunnen uitzien.

Met Paul Gheysens heeft Antwerp een schatrijke voorzitter, maar D'Onofrio weigert om zotte kosten te doen. 'Paul zegt: 'Lucien, als je wil door­duwen in een dossier, doe maar, hé.' Maar zo werkt het niet. Ik ga het kapitaal van Paul en van de club niet gebruiken als ik niet eerst een evenwicht heb ­gevonden in de kern. Ik wil niet lopen zonder eerst te kunnen stappen", legt hij uit bij Het Laatste Nieuws.

De geruchten over Dieumerci Mbokani blijken helemaal waar. "Ik heb vorige zomer gekeken of ik Mbokani kon halen, maar 'Dieu' vond ik toen een té dure operatie voor de club – ook al had ik kunnen en mogen doorduwen... In juni is Mbokani einde contract bij Dinamo Kiev, we zullen zien."

Plaats een reactie

zaterdag 13 januari 2018 om 00:13
Dieu is vergane glorie, weliswaar een verrijking geweest op onze voetbalvelden maar of hij dat nu nog zal zijn, weet ik niet.
Vind ik leuk
BigShaq +125
zaterdag 13 januari 2018 om 09:56
Hij kan nog veel ploegen in België iets bijbrengen hoor. Sterk, technisch en neusje voor de goals, dit seizoen zit hij weer aan 8 goals in 15 matchen
Vind ik leuk
VeeDeeVee +6047
zaterdag 13 januari 2018 om 10:12
Met jongens die voor mekaar door het vuur gaan, geraak je verder dan met vedetten.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +6047
zaterdag 13 januari 2018 om 14:05
Zijn tijd is voorbij, net als die van jou Luciano!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

D'Onofrio denkt aan stunttransfer: "Hij is einde contract, we zullen zien"