Maes heeft harde woorden bij Lokeren: Absoluut niet goed genoeg

Maes heeft harde woorden bij Lokeren: "Absoluut niet goed genoeg"

12-01-2018 22:15
7

Bij Sporting Lokeren heeft er deze winter nog niet veel bewogen. Jean Mendy is voorlopig de enige nieuwkomer. Coach Peter Maes vindt dat absoluut niet genoeg. 

In Het Laatste Nieuws waarschuwt Maes dat er snel extra transfers moeten komen. "We hebben al een speler gemist die ik er erg graag bij had gezien (Fatos Beqiraj, die naar KV Mechelen trok, red.), het is ondertussen bijna half januari. Inkomend moet er zeker nog wat bij. Wat ik nu heb van spelers, is absoluut niet genoeg. We moeten inspanningen doen om de toekomst te verzekeren. In onze resultaten zit geen continuïteit."

Maes wil zeker en vast nog een middenvelder en een aanvaller. "We moeten spelers halen die het verschil kunnen maken. Het voetballend vermogen en het individuele volstaan niet. We moeten het van het collectieve hebben momenteel. Die 7 op 9 voor Nieuwjaar kwam er enkel door héél hard te werken. We wonnen een veldslag, maar de oorlog is nog lang niet voorbij."

Lokeren staat momenteel op een elfde plaats in de Jupiler Pro League. Het heeft met nog negen wedstrijden te gaan liefst acht punten voorsprong op rode lantaarn Eupen, maar Maes vindt dat duidelijk geen veilige marge.