Maes heeft harde woorden bij Lokeren: Absoluut niet goed genoeg

  Maes heeft harde woorden bij Lokeren: "Absoluut niet goed genoeg"

  Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 22:15vr 12-01-2018 om 22:15

  Bij Sporting Lokeren heeft er deze winter nog niet veel bewogen. Jean Mendy is voorlopig de enige nieuwkomer. Coach Peter Maes vindt dat absoluut niet genoeg. 

  In Het Laatste Nieuws waarschuwt Maes dat er snel extra transfers moeten komen. "We hebben al een speler gemist die ik er erg graag bij had gezien (Fatos Beqiraj, die naar KV Mechelen trok, red.), het is ondertussen bijna half januari. Inkomend moet er zeker nog wat bij. Wat ik nu heb van spelers, is absoluut niet genoeg. We moeten inspanningen doen om de toekomst te verzekeren. In onze resultaten zit geen continuïteit."

  Maes wil zeker en vast nog een middenvelder en een aanvaller. "We moeten spelers halen die het verschil kunnen maken. Het voetballend vermogen en het individuele volstaan niet. We moeten het van het collectieve hebben momenteel. Die 7 op 9 voor Nieuwjaar kwam er enkel door héél hard te werken. We wonnen een veldslag, maar de oorlog is nog lang niet voorbij."

  Lokeren staat momenteel op een elfde plaats in de Jupiler Pro League. Het heeft met nog negen wedstrijden te gaan liefst acht punten voorsprong op rode lantaarn Eupen, maar Maes vindt dat duidelijk geen veilige marge.

  Plaats een reactie

  firedwarf +3221
  zaterdag 13 januari 2018 om 00:21
  Tis weer zo ver... Weeral aan het klagen zoals toen bij genk... Hij kreeg alle spelertjes die zijn hartje begeerde maar kreeg de trein toen ook niet op de rails... Maakt in mijn ogen zelden een speler beter en genoeg topsspelers die niet met hem overweg kunnen... Sorry peter maar hang je schoenen nu eindelijk definitef aan de wilgen en wordt analist ofzo maar vergeet niet dat je in een micro niet zo hoeft te schreeuwen als langs het plein!
  Vind ik leuk
  Geertkeano +298
  zaterdag 13 januari 2018 om 00:35
  Hmmm volgens mij gaat het na het vertrek van Maes niet beter bij Genk dus denk ik da gij niets van voetbal kent Maes is eêhele goede trainer
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16062
  zaterdag 13 januari 2018 om 10:09
  Onzin! Peter is een topcoach, hij moet alleen volledig de sportieve lijnen uitzetten. Bij Genk zijn er andere bobo’s die alles bepalen.
  Vind ik leuk
  Siculiana +129
  zaterdag 13 januari 2018 om 14:56
  Hij heeft helemaal niet gekregen wat hij wou. Dat is juist de reden van zijn ontslag.. hij wou meer mannen met ervaring. Zeker een goede trainer btw.
  Vind ik leuk
  firedwarf +3221
  zaterdag 13 januari 2018 om 16:18
  Niet gekregen wat hij wou? De camargo, buyens, susic, brabec zebli karelis, samatta, dewaest allen transfers die Maes wou en gekregen heeft en toen wast nog nie genoeg... Kon niet om met spelers als Bailey Uronen, Unal Wouters Heynen Peeters en Gerkens of trossard ... waren volgens hem allemaal onvoldoende... Zeg dan niet dat hij niet gekregen heeft wat hij wou... AL had ge hem Messi Ronaldo Kroos Iniesta en Hazard of De bruyne gegeven dan nog zou peterke met 10 man achter de bal gespeeld hebben... Kortom onbekwaam...
  Vind ik leuk
  ricky 2 +1011
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:08
  Maes is een ruziemaker ,heeft al met vele spelers problemen gehad.
  Vind ik leuk
  firedwarf +3221
  zaterdag 13 januari 2018 om 11:08
  Geert voetbal onder opvolgers is beter dan onder maes, jeugd krijgt terug meer kansen en in tegenstelling tot bleitsmoel maes stellen ze niet teleur... Aan de grote blessuregolf heeft geen trainer schuld want allen zijn contactblessures en dan zou ik niks van voetbal kennen??? Gaat gij es trug petanquen gast en pak haardroger peterke mee want lokeren krijgt deze (T)(FL)OP trainer ook niet op de rails met zijn infantiel gebrul langs de lijn
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws