OFFICIEEL: Eredivisie is weer een Belg rijker, luxe-invaller strijkt weer neer

OFFICIEEL: Eredivisie is weer een Belg rijker, luxe-invaller strijkt weer neer

Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 20:48vr 12-01-2018 om 20:48

De Eredivisie kleurt weer wat Belgischer: Roda JC heeft een oude bekende naar het Parkstad Limburg Stadion gehaald. Maecky Ngombo speelde in het seizoen 2015/2016 al voor de Limburgers en heeft vrijdagmiddag zijn handtekening onder een contract gezet dat hem tot het einde van het seizoen in Kerkrade houdt.

"Met het aantrekken van Maecky hebben we meer mogelijkheden in de voorste linie", verklaart technisch directeur Harm van Veldhoven tegenover de clubsite het terughalen van Ngombo. "Twee jaar geleden heeft hij bij Roda JC bewezen dat hij het niveau aankan en wij hopen natuurlijk dat we ook nu weer veel plezier aan hem gaan beleven."

Ngombo, geboren in ons land, maakte in zijn eerdere Roda-periode naam als supersub. De lange spits wist in de competitie en de KNVB Beker vijf keer te scoren als invaller: onder meer Feyenoord en Ajax waren het slachtoffer van zijn dadendrang. Afgelopen seizoen speelde hij zonder al te veel succes voor Tweede Bundesliga-club Fortuna Düsseldorf, dat hem tussentijds uitleende aan het Engelse MK Dons.

Poll

Hebben de Belgische clubs hier een opportuniteit laten schieten?

(90 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws