Bölöni houdt druk af: Volgens mij is Club Brugge niet meteen onze concurrent

  Bölöni houdt druk af: "Volgens mij is Club Brugge niet meteen onze concurrent"

  Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 20:34vr 12-01-2018 om 20:34

  Net als het gros van de opponenten legt ook Royal Antwerp FC onder de Spaanse zon een nieuwe basis voor het tweede deel van het seizoen. Laszlo Bölöni stond vrijdag RAFC TV te woord over het verloop van de winterstage.

  The Great Old legde dinsdag nog een Spaanse vierdeklasser over de knie met 4-0. "Wedstrijden zijn de beste trainingen. Eigenlijk hebben we dus geen matchen gespeeld, maar hebben we getraind. Ik ben tevreden met wat we al gedaan hebben: de omstandigheden waarin we trainen, de afstanden, het hotel, de manier waarop de spelers recupereren ... Alles is in orde, dus we kunnen niet klagen", klinkt de Roemeen positief.

  "De spelers reageren goed op wat er van hen gevraagd wordt. Ik weet dat er een affiche aankomt die interessant is, maar volgens mij is Club Brugge niet meteen onze concurrent. We hebben er nog. Onze grootste tegenstander is Antwerp zelf", besluit Bölöni met een cliché. Zondag 21 januari kijken Antwerp en Club mekaar dus in de ogen op de Bosuil.

  Poll

  Houdt Antwerp haar PO1-stek vast, denk je?

  (577 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 12 januari 2018 om 21:26
  Start wordt wel loodzwaar. Als ze één zege kunnen pakken in het drieluik Brugge-Gent-Charleroi geven ze dit niet meer af
  Vind ik leuk
  Tiger +16
  vrijdag 12 januari 2018 om 23:45
  Zo is dat. Enkele basisspelers komen terug uit blessure en ze hebben zich versterkt tijdens de wintermercato. PO1 moet dus mogelijk zijn.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws