Opdoffer voor Anderlecht: 'Newcastle biedt Mbemba aan bij andere Engelse club'

Opdoffer voor Anderlecht: 'Newcastle biedt Mbemba aan bij andere Engelse club'

vrijdag 12 januari 2018 om 20:19

RSC Anderlecht zou, zeker mocht Leander Dendoncker deze winter nog vertrekken, op zoek zijn naar een extra centrale verdediger. Chancel Mbemba staat bijzonder hoog op het lijstje. Zijn komst wordt echter een moeilijke affaire.

Sky Sports meldt dat Newcastle United, de huidige werkgever van Mbemba, de mandekker heeft 'aangeboden' bij West Ham United. The Hammers zouden erg geïnteresseerd zijn in de diensten van de voormalige Anderlecht-speler, zelfs in die mate dat het aanvaller Diafra Sakho zou willen betrekken in een mogelijke deal.

Ook Mbemba zelf zou een verlengd verblijf in de Premier League verkiezen boven een terugkeer naar ons land. Zo dreigt Anderlecht dus achter het net te vissen voor de Congolees, die furore maakte bij zijn doorbraak in het Astridpark. Overigens werd ook Aleksandar Mitrovic, eveneens een Newcastle-speler met een verleden bij paars-wit, recent gelinkt aan Hein Vanhaezebrouck en co. Ook dat dossier lijkt een onmogelijke zaak te gaan worden.

Plaats een reactie

Patfey +2746
vrijdag 12 januari 2018 om 20:53
Mbemba was al van het begin duidelijk geen interesse te hebben naar Belgie terug te keren. En wie kan dat verbazen. Dus dit is echt geen nieuws.
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 21:25
Als Dendoncker blijft, heeft Anderlecht toch helemaal geen verdediger nodig? Met ook nog Kara, Spajic, Sa, Deschacht en eventueel Obradovic
Vind ik leuk
Prpldynmt +3143
vrijdag 12 januari 2018 om 21:46
Centraal achterin is er geen probleem, zeker niet in een driemansdefensie. Alleen moeten we best nog een rechtervleugelverdediger halen, en aanvallende flankspelers en een spits.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 12 januari 2018 om 21:46]
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 22:12
In het bericht van 16.00 uur meld VP de zo goed als afgeronde transfer van Sakho naar Crystal Palace. En nu willen ze hem in ruil aanbieden bij Mbemba?
En dat terwijl ruil bijna NOOIT voorvalt in het Europese voetbal. Dus I CALL BULL****
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 23:41
Wat is dat met Anderlecht dit jaar? Altijd proberen de verkochte spelers terug te halen die in het buitenland op de bank zitten !!! Dan lachen ze met Standard Luik omdat ze hun "oude gloriedagen" terug willen door terug hun ex spelers proberen hier te halen.
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 23:56
nee nee met standard durven wij niet lachen hoor....
stel je voor zeg zo een klasse ploeg en vooral diene trainer sa pipo of zoiets....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Opdoffer voor Anderlecht: 'Newcastle biedt Mbemba aan bij andere Engelse club'