Praet heeft geen deal met Juventus, maar in de zomer maakt hij wel grote sprong

  "Praet heeft geen deal met Juventus, maar in de zomer maakt hij wel grote sprong"

  Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 20:02vr 12-01-2018 om 20:02

  Een hardnekkig gerucht uit de laars de laatste dagen: Juventus en Dennis Praet zouden een akkoord hebben over een transfer komende zomer. De makelaar van de Rode Duivel weerlegt dat verhaal met klem.

  Dit seizoen is Praet volledig ontbolsterd bij Sampdoria Genoa. De spelmaker wekt zo interesse op van heel wat grote clubs, waaronder dus Juventus. Voorlopig is er echter geen concrete overeenkomst tussen onze landgenoot en La Vecchia Signora. "Het is absoluut niet waar dat er een deal is voor zijn transfer naar Juventus", vertelt Martin Riha volgens Football-Italia.

  "Het enige wat ik kan zeggen, is dat Praet dit jaar getoond heeft dat hij een groot potentieel bezit. Hij haalde zijn hoogste niveau bovendien net voor de winterstop. Maar hij is gelukkig om aan Sampdoria verbonden te zijn, al ben ik zeker dat hij aan het eind van een seizoen een grote sprong in kwaliteit zal maken", besluit de zaakwaarnemer.

  Poll

  Kan Praet het niveau van Juventus aan?

  (196 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 12 januari 2018 om 21:24
  Zou wel echt een geweldige transfer zijn!
  Vind ik leuk
  zaterdag 13 januari 2018 om 09:10
  Praet is een sterke speler maar Juventus? Eerlijk dan is het toch om de bank te verwarmen. Beter bij een degelijke subtopper blijven...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws