Dury wrijft zich in de handen en bedankt Anderlecht en Gent

Dury wrijft zich in de handen en bedankt Anderlecht en Gent

vrijdag 12 januari 2018 om 19:50

Na de mindere resultaten van de voorbije weken (of maanden) besloot Zulte Waregem om uit te halen op de transfermarkt. Het haalde onder andere Hamdi Harbaoui en Damien Marcq weg bij Anderlecht en Gent. Welgekomen versterking voor Francky Dury.

Met Harbaoui heeft Dury een doelpuntenmaker in huis. De coach is dan ook dolblij met de komst van de Tunesiër. "Hamdi doet mij in veel opzichten denken aan Mbaye Leye. Op training heeft hij een pak doelpunten gemaakt. En tegen Dortmund duurde het slechts 20 minuten vooraleer hij zijn goal meepikte", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Op het middenveld krijgt hij de versterking van de ervaren Marcq, die werd weggeplukt bij AA Gent. "Marcq is dan weer een aanjager, die positioneel altijd goed staat. Hij kan het spel afremmen, maar verhoogt op de juiste momenten ook het tempo", besluit Dury.

Plaats een reactie

freeman +5812
vrijdag 12 januari 2018 om 19:53
En nu maar doorduwen ..... en de degradatie ontlopen !
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 20:05
Het is essevee zeker gegund.
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 20:45
Zeer zeker, spelen heel leuk voetbal met een zeer beperkt budget. Ook veel respect voor Franky Dury die er altijd in slaagt om met een bijna nieuwe ploeg er ieder jaar in slaagt om attractief voetbal te brengen. Hopelijk kunnen ze de degradatie ontlopen.
Vind ik leuk
Patfey +3386
vrijdag 12 januari 2018 om 20:55
Mag toch geen probleem zijn, er zijn toch zwakkere ploegen!
Vind ik leuk
vrijdag 12 januari 2018 om 22:59
Ik heb Franky altijd een respectabel man gevonden.
Vind ik leuk
zaterdag 13 januari 2018 om 07:46
Zulte heeft zich altijd weten handhaven met beperkt budget en dat met een beperkte kern . Ook brengen ze altijd aanvallend spel . Dit ligt ook aan de coach
Respect
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Dury wrijft zich in de handen en bedankt Anderlecht en Gent