'City schrikt zich rot en is bereid Sanchez naar United te laten vertrekken'

  'City schrikt zich rot en is bereid Sanchez naar United te laten vertrekken'

  vrijdag 12 januari 2018 om 18:25

  Manchester City staat op het punt om een deal met Arsenal over Alexis Sanchez af te blazen. De financiële eisen van Arsenal zijn simpelweg te gortig, melden Engelse media vrijdagmiddag.

  Sanchez zelf wil graag de overstap maken naar The Citizens, maar de koploper van de Premier League is niet bereid om te voldoen aan de financiële eisen van Arsenal. The Gunners vragen naar verluidt veertig miljoen euro. Dat meldt The Telegraph. City is niet van plan om een torenhoog bedrag te betalen voor een speler wiens contract over een halfjaar afloopt en dan gratis overgenomen kan worden.

  Wat ook meespeelt is het herstel van Gabriel Jesus, die lang uit de roulatie leek, maar sneller herstelt dan gedacht. Daardoor is de nood om een nieuwe aanvaller te halen ineens een stuk minder hoog. Bij City dacht men dat Jesus in ieder geval tot februari uit de roulatie zou zijn. Het vlotte herstel van Jesus plus de financiële eisen van Arsenal hebben ervoor gezorgd dat City gas terug heeft genomen in de onderhandelingen met Arsenal.

  Arsenal moet flink wat water bij de wijn doen om alsnog tot een deal te komen met City. De club is zelfs bereid om Sanchez naar Manchester United te laten vertrekken als een deal niet rondkomt. De club van José Mourinho werd woensdag ook verrassend genoeg in verband gebracht met Sanchez.

  Plaats een reactie

  nico31 +211
  vrijdag 12 januari 2018 om 19:58
  Jammer voor
  City
  Vind ik leuk
  Mario_ +1660
  zaterdag 13 januari 2018 om 13:04
  Voor City ? Jammer voor de speler, want hij is degene die weg wil.
  City heeft hem niet nodig. Maar is natuurlijk een versterking voor de kern.
  Vind ik leuk
  nico31 +211
  zaterdag 13 januari 2018 om 20:13
  Dot bedoel ik ook met jammer
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'City schrikt zich rot en is bereid Sanchez naar United te laten vertrekken'