Janssens laat zich uit over mogelijk ontslag bij Genk na stevige kritiek van fans

Janssens laat zich uit over mogelijk ontslag bij Genk na stevige kritiek van fans

12-01-2018 18:08
6

Patrick Janssens is geen onbesproken figuur bij KRC Genk. Na het ontslag van Albert Stuivenberg en de slechte resultaten vroegen ook heel wat supporters om het ontslag van Janssens. Zover kwam het niet. Dat lijkt ook helemaal niet aan de orde te zijn.

"De voorbije twintig jaar heb ik altijd op posities gezeten waarvan je weet dat het elk moment gedaan kan zijn. Dus dat is niet iets wat mij bezighoudt. Je moet blijven doen waarin je gelooft, op het moment dat je beslissingen neemt enkel en alleen om je vel te redden moet je stoppen", houdt Janssens de boot af bij Het Laatste Nieuws.

Het ontslag van Albert Stuivenberg kwam toch aan als een grote klap bij Janssens. Hij was één van de mannen die de Nederlander mee had aangesteld. " De aanstelling van Albert was niet evident en ik heb samen met Dimitri De Condé mijn nek uitgestoken door hem aan te bevelen en dat ook vurig te verdedigen. Als het dan niet loopt zoals gehoopt, dan is dat jammer. Maar we blijven wel een club waar de beslissingen collectief genomen worden", aldus Janssens.