Brugse sterkhouder floreert onder Leko: Hij speelt de pannen van het dak

Brugse sterkhouder floreert onder Leko: "Hij speelt de pannen van het dak"

12-01-2018 17:37
3

Het 'nieuwe' Club Brugge onder Ivan Leko is bezig aan een goed seizoen. De ploeg koos voor de verjonging en verving onder andere Timmy Simons door Marvelous Nakamba. Dat blijkt een geweldige zet geweest te zijn. Dat ziet ook ex-speler Karel Geraerts.

De oud-middenvelder van Blauw-Zwart geniet enorm van de prestaties van Nakamba en Club Brugge. "Dit is het sterkste Brugse middenveld in jaren en er is veel concurrentie. Marvelous Nakamba speelt de pannen van het dak, maar in mijn beste dagen stond ik zeker in de ploeg", vertelt hij in de Krant van West-Vlaanderen.

Daarnaast krijgt ook Ivan Leko een pluim van Geraerts. "Al had hij eerst wat tijd nodig, ik weet hoe de Kroaat in elkaar steekt en hoe gedreven hij is. Hij wil gepassioneerde voetballers rond zich. Enthousiasme is het sleutelwoord in het Brugse succesverhaal van Ivan. Hij bracht er een bepaalde schwung in. Ivan beschikt natuurlijk ook over een sterke bank en de transfers vielen bijzonder goed mee, toch is het vooral zijn verdienste", besluit hij.