Bayat mag blijven hopen, Coucke weert makelaar (nog) niet bij Anderlecht

Bayat mag blijven hopen, Coucke weert makelaar (nog) niet bij Anderlecht

12-01-2018 17:21
3

Met de komst van Marc Coucke leek het dat Mogi Bayat niet lang meer zou samenwerken met Anderlecht. De makelaar is een graag geziene gast bij Herman Van Holsbeeck. Ook in de toekomst lijkt Bayat nog met Anderlecht te kunnen samenwerken.

Coucke kende eerder dit seizoen als voorzitter van KVO de nodige problemen met Bayat. In Spanje werden de twee, samen met Mehdi Bayat, weer zij aan zij gezien. "Goh, ik kruiste hier in Spanje Mehdi Bayat, de voorzitter van Charleroi, en even later kwam zijn broer er bij staan. Ik gaf Mogi een hand zoals ik dat vroeger ook deed", zegt Coucke in Het Nieuwsblad.

Alles lijkt tussen die twee weer koek en ei. "De relatie is zoals ze moet zijn. Denken jullie dat ik Mogi nooit eerder zag", zegt hij.

Dat Bayat in de toekomst nog zaken doet met Anderlecht, is zeker een mogelijkheid. "Ik ga Mogi niet meteen op mijn verjaardagsfeest uitnodigen, neen. Maar het gaat wel over Anderlecht, hè. Daar begin ik met een spelerskern met hun eigen managers, onder wie Mogi Bayat. Alles zal zichzelf wel uitwijzen", besluit Coucke.