'Anderlecht haakt rigoureus af in transferstrijd na horen van hoge vraagprijs'

'Anderlecht haakt rigoureus af in transferstrijd na horen van hoge vraagprijs'

Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 15:20vr 12-01-2018 om 15:20

Anderlecht werd de laatste weken in verband gebracht met Ozan Tufan, middenvelder van het Turkse Fenerbahçe. Volgens het plaatselijke Aksam is paars-wit voor Tufan toen het de vraagprijs te horen kreeg.

Tufan is overbodig bij zijn huidige club en werd zelfs al niet meer geselecteerd voor de winterstage. Fenerbahçe gaf daarmee duidelijk aan dat hij tijdens de wintermercato op zoek mocht naar een nieuwe bestemming. Hoewel Tufan op de transferlijst is geplaatst, laat Fenerbahçe hem echter niet zonder slag of stoot gaan. Integendeel, met acht miljoen euro verlangt de clubleiding opmerkelijk genoeg nog de hoofdprijs voor hen.

Anderlecht is absoluut niet bereid om dit bedrag voor de 31-voudig international neer te leggen en ziet Tufan niet meer als een optie volgens Aksam. Vanuit Arabische landen bestaat er nog wel interesse voor hem en aanbiedingen komen naar verluidt in de buurt van de vraagprijs. Één probleem: Tufan wil zijn loopbaan niet voorzetten in die regio. Spanje lijkt zodoende nog de enige mogelijkheid te bieden. Zowel Deportivo La Coruna als Real Sociedad zouden nog in de race zijn voor de 22-jarige speler.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws