Opmerkelijk aanbod: 'Traditieclub waagt zijn kans voor Musonda'

Opmerkelijk aanbod: 'Traditieclub waagt zijn kans voor Musonda'

12-01-2018 10:30
9

Voor Charly Musonda waren de laatste jaren tijdverlies, het voormalige toptalent staat helemaal stil. Na de winterstop heeft hij nood aan speelgelegenheid, en die wil een andere Engelse club hem geven.

De vraag is echter of Musonda zin heeft in een avontuur bij Nottingham Forest. Volgens The Telegraph wil die club de middenvelder graag aantrekken. Het is ook de eerste club die daadwerkelijk een aanbod heeft gedaan voor een huur. Eerder werd Musonda verhuurd aan Betis Sevilla, maar Chelsea wil hem nu enkel nog uitlenen aan een Engelse club.

Forest, dat in betere tijden nog kampioen werd en de Europacup 1 won, is nu een meeloper in The Championship. Het staat momenteel op een veertiende plaats en heeft zo geen zicht op promotie meer. In de FA Cup kon het evenwel Arsenal opzij zetten.

Musonda heeft bij Chelsea enkel in de League Cup mogen spelen en zit aan één doelpunt en één assist. Bij Nottingham kan hij op een lager niveau aan de weg timmeren, maar het is onduidelijk of hij daar zelf mee akkoord is. Ook vier Premier League-clubs zouden hem volgen, maar deden nog geen aanbieding.