'Racing Genk moet dubbele deal sluiten voor nieuwe aanvaller'

  'Racing Genk moet dubbele deal sluiten voor nieuwe aanvaller'

  Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 10:00vr 12-01-2018 om 10:00

  Racing Genk is niet bepaald snel uit de startblokken geschoten in deze transferperiode. Er zijn nog geen nieuwkomers te bewonderen. Het dossier van Joseph Paintsil dreigt complex te worden.

  Die Paintsil is een Ghanees van amper 1.67m. Hij is opgeleid als middenvelder, maar blinkt vooral uit als flankaanvaller. Tema Youth FC, een opleidingsclub uit eigen land, heeft zijn transferrechten nog in handen. Dit seizoen speelt hij voor Ferencvaros uit Hongarije, waar hij ondertussen al zes doelpunten heeft gemaakt in twaalf wedstrijden.

  Genk wil kort op de bal spelen voor de negentienjarige Paintsil, die nog een huurcontract heeft tot volgende zomer. Ferencvaros beweert dat het een aankoopoptie heeft die eenzijdig gelicht kan worden, maar de entourage van Paintsil betwist dat.

  De Limburgers hebben een overeenkomst met zijn Ghanese eigenaar, maar dus niet met de Hongaren. De vraag is nu of die Paintsil tegen zijn zin aan boord kunnen houden.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16194
  vrijdag 12 januari 2018 om 10:28
  Wat een circus, ze zouden al beter iemand anders zoeken.
  Vind ik leuk
  Verne +437
  vrijdag 12 januari 2018 om 16:09
  Beetje geduld graag, een transfer afhandelen met een tegenpartij die helemaal niet wil verkopen en daarenboven nog vol rancune zit tegenover KRC Genk, omwille van de trainershistorie, is niet zo eenvoudig. Toch ben ik er van overtuigd dat onderhandelaar Janssens deze transfer positief zal afhandelen, ook al omdat Seck dit immers wil en omwille van het feit dat de speler binnen enkele luttele maanden transfervrij is. Ook de transfer van groot talent Paintsil is niet eenvoudig, omdat hier zelfs twee tegenpartijen in het spel zijn.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws