Update: 'Manchester United voegt daad bij het woord en legt bod neer voor Sánchez'

Update: 'Manchester United voegt daad bij het woord en legt bod neer voor Sánchez'

12-01-2018 14:00
5

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe aanvaller in de winterse transferperiode. Naast Alexis Sánchez, hebben The Red Devils ook geïnformeerd naar Jamie Vardy en Javier Hernández, meldt The Telegraph.

Volgens de Britse kwaliteitskrant wil manager José Mourinho een back-up voor Romelu Lukaku. De Portugees lijkt door blessureleed niet meer te rekenen op Zlatan Ibrahimovic, terwijl hij Marcus Rashford en Anthony Martial liever vanaf de zijkanten ziet. United mengt zich daarom in de strijd om Sánchez, maar stadgenoot en Premier League-koploper Manchester City blijft favoriet.

Vardy is de tweede en duurste kandidaat. De 31-jarige Engelsman moet zo'n veertig miljoen euro kosten, als Leicester City al bereid is om hem te laten gaan. Groot voordeel is wel dat Vardy beschikbaar is voor de Champions League.

Een deal voor Hernández lijkt het makkelijkst te bewerkstelligen voor United. De 29-jarige Mexicaan mag vertrekken van West Ham United-manager David Moyes, die eerder al geen toekomst in hem zag in hun gezamenlijke tijd op Old Trafford.

Update 08.07: Manchester United lijkt de daad bij het woord te voegen. Kwaliteitskrant The Guardian meldt dat de nummer twee van de Premier League een bod van 28 miljoen euro heeft neergelegd bij Arsenal. Ook Manchester City heeft naar verluidt een bod gedaan, ter waarde van 22 miljoen euro.