Maes furieus op Belgische club: Die had ik graag zien komen

Maes furieus op Belgische club: "Die had ik graag zien komen"

12-01-2018 08:30
5

Peter Maes is bij Sporting Lokeren bezig aan zijn tweede ambtstermijn. Een groot succes bleek dat tot dusver niet, al ligt dat niet aan de trainer zelf. De Waaslanders willen er graag nog enkele versterkingen bij, al ziet Maes wel een target door de neus geboord.

De Lokeren-coach had graag een nieuwe speler van KV Mechelen in huis gehaald. "We hebben een speler gemist die ik er erg graag bij had gezien (Fatos Beqiraj, die naar KV Mechelen trok red.),het is ondertussen bijna half januari”, reageert Maes gepikeerd in Het Laatste Nieuws.

Toch geeft Maes de hoop nog niet op, hij rekent erop dat er nog wat bijkomt deze mercato. "Inkomend moet er zeker nog wat bij. Wat ik nu heb van spelers, is absoluut niet genoeg. We moeten inspanningen doen om de toekomst te verzekeren. In onze resultaten zit geen continuïteit", gaat hij verder.

Voetballend vermogen
"We moeten spelers halen die het verschil kunnen maken. Het voetballend vermogen en het individuele volstaan niet. We moeten het van het collectieve hebben momenteel. Die 7 op 9 voor Nieuwjaar kwam er enkel door héél hard te werken. We wonnen een veldslag, maar de oorlog is nog lang niet voorbij", weet Maes duidelijk wat hij wil.