Maes furieus op Belgische club: Die had ik graag zien komen

  Maes furieus op Belgische club: "Die had ik graag zien komen"

  Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 08:30vr 12-01-2018 om 08:30

  Peter Maes is bij Sporting Lokeren bezig aan zijn tweede ambtstermijn. Een groot succes bleek dat tot dusver niet, al ligt dat niet aan de trainer zelf. De Waaslanders willen er graag nog enkele versterkingen bij, al ziet Maes wel een target door de neus geboord.

  De Lokeren-coach had graag een nieuwe speler van KV Mechelen in huis gehaald. "We hebben een speler gemist die ik er erg graag bij had gezien (Fatos Beqiraj, die naar KV Mechelen trok red.),het is ondertussen bijna half januari”, reageert Maes gepikeerd in Het Laatste Nieuws.

  Toch geeft Maes de hoop nog niet op, hij rekent erop dat er nog wat bijkomt deze mercato. "Inkomend moet er zeker nog wat bij. Wat ik nu heb van spelers, is absoluut niet genoeg. We moeten inspanningen doen om de toekomst te verzekeren. In onze resultaten zit geen continuïteit", gaat hij verder.

  Voetballend vermogen
  "We moeten spelers halen die het verschil kunnen maken. Het voetballend vermogen en het individuele volstaan niet. We moeten het van het collectieve hebben momenteel. Die 7 op 9 voor Nieuwjaar kwam er enkel door héél hard te werken. We wonnen een veldslag, maar de oorlog is nog lang niet voorbij", weet Maes duidelijk wat hij wil.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +15599
  vrijdag 12 januari 2018 om 09:34
  Het is tijd voor een nieuw bewind in Lokeren.
  Vind ik leuk
  Polleken 77 +1977
  vrijdag 12 januari 2018 om 09:52
  Ik vrees dat zonder Lambrecht ook Lokeren verdwijnt. Een fusie met WB ware misschien de oplossing.
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +15599
  vrijdag 12 januari 2018 om 10:00
  Zouden ze daar bij WB op zitten te wachten? De Lokerensupporters zullen daar ook niet zo heel blij mee zijn lijkt me. Geen Wase derby meer ook.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +16192
  vrijdag 12 januari 2018 om 13:59
  Lambrecht heeft Lokeren zoveel jaren terug gered, anders was er toen al geen sprake meer van de club. Nu gaat hij op zoek naar lokale verankering, logisch ook. Hopelijk vindt hij een oplossing vooraleer hij fysiek nog meer achteruit gaat. Het is op zich al straf dat een kleine stad als Lokeren al zo lang in Eerste Klasse speelt. Een fusie met WB zie ik er niet te komen, dan blijven er geen fans meer over.
  Vind ik leuk
  vrijdag 12 januari 2018 om 18:38
  Een fusie met lokeren nooit! never! no-way.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws