Vier Belgische clubs strijden om Ligue 1-sterkhouder, één team ligt op koers

Vier Belgische clubs strijden om Ligue 1-sterkhouder, één team ligt op koers

12-01-2018 08:15

Standard wil absoluut een plaatsje in Play-Off 1 afdwingen dit seizoen. Om dat te kunnen verwezenlijken, wil Ricardo Sa Pinto er graag nog enkele versterkingen bij. Verschillende Belgische clubs tonen interesse in Yacouba Sylla, maar Standard heeft het meest zijn zinnen gezet op de Malinees. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De Rouches zijn al een hele poos op zoek naar sterke centrale middenvelder, daarom lieten zij hun oog vallen op de 27-jarige international. Momenteel is Sylla eigendom van het Franse Rennes, maar afgelopen seizoen speelde hij voor Panathinaikos. De Grieken kampen echter met financiële problemen waardoor een vertrek er zeker inzit.

Sylla heeft aangegeven dat hij graag een overstap wil maken naar Legia Warschau. De leider uit de Poolse competitie wil hem graag huren, maar daar staat Rennes niet bepaald voor te springen. Daarnaast zijn ook het Turkse Kasimpasa en Osmanlispor mogelijke kapers op de kust. Ook Eupen, KV Mechelen en Club Brugge hebben de sterke middenvelder op de radar staan.