'Gent is even goed als RSCA, het stadion en de fans zijn zelfs beter'

'Gent is even goed als RSCA, het stadion en de fans zijn zelfs beter'

11-01-2018 23:20
21

Nicolas Raskin besloot afgelopen zomer om Anderlecht te verlaten voor AA Gent. De talentvolle middenvelder kwam echter nog niet aan de bak voor de Buffalo's. Zijn overgang heeft hij zich nog niet beklaagd.

Volgens Raskin was het de juiste keuze om Anderlecht te verlaten. "Als ik bij Anderlecht gebleven was, had ik niet de kans gekregen om nu al te trainen met de A-kern en zoveel te leren", zegt hij.

"Dan zat ik nu nog bij de U19 of de U21. En als je de laatste jaren bekijkt, is Gent even goed als Anderlecht. Het stadion en de fans zijn zelfs beter. Er is geen reden om spijt te hebben", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Uitleenbeurt
De tiener komt niet aan spelen toe, maar een uitleenbeurt zit nog niet in zijn gedachten. "Ik ben nog jong. Ik voel me goed bij Gent, ik leer elke dag bij. Op mijn leeftijd is het beter van elke dag met goeie voetballers samen te trainen."

"Ik ben geduldig. Dat moet in het voetbal. Als ik sta waar ik sta, is dat ook voor een groot stuk te danken aan mijn papa Thierry, die zelf ook op het hoogste niveau voetbalde. Hij analyseert elke match van mij en is daar niet mals bij. Dat helpt", besluit Raskin.