'Dutoit kan opvallende stap in carrière maken na avontuur bij KVO'

  'Dutoit kan opvallende stap in carrière maken na avontuur bij KVO'

  Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 22:50do 11-01-2018 om 22:50

  William Dutoit lijkt aan zijn laatste dagen bij KVO bezig. Ploegen uit thuisland Frankrijk hopen hem te overtuigen om de West-Vlaamse club te verlaten.

  Foot Mercato meldt dat meer liefst drie ploegen interesse tonen in de doelman van KV Oostende. Het zou gaan om Nîmes, Brest en RC Lens. Het is nog niet duidelijk of KVO ook van plan is om de doelman van de hand te doen.

  Dutoit werd als de opvolger van de vertrokken Silvio Proto gezien, maar kreeg toch geen basisplek. Nieuwe doelman Mike Vanhamel kreeg eerst de voorkeur op de Fransman. Daar kwam eind oktober verandering in. De doelman kreeg meermaals zijn kans en is niet meer uit doel verdwenen.

  De ex-speler van STVV heeft nog een contract tot medio 2020 bij de Oostendenaren. Hij speelde in totaal 27 wedstrijden voor de kustploeg. Daarin hield hij tien keer de nul.

  Poll

  Moet KVO Dutoit laten gaan?

  (218 stemmen)

  Plaats een reactie

  Julien +1187
  vrijdag 12 januari 2018 om 08:52
  Hopelijk kan KVO volgend seizoen Paul Nardi van Cercle overnemen (alhoewel hij nog eigendom is van AS Monaco). Zeer getalenteerde en sobere doelman. Alvast beter dan Dutoit en Vanhamel.
  [Reactie gewijzigd op vrijdag 12 januari 2018 om 09:00]
  Vind ik leuk
  vrijdag 12 januari 2018 om 16:45
  Zijn twee evenwaardige doelmannen en dat is ook een sterkte. Ik zou hem houden of het is dat je een heel goed bod binnenkrijgt...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws