Nieuwe versterkingen moeten Anderlecht helpen in achtervolging op Club

Nieuwe versterkingen moeten Anderlecht helpen in achtervolging op Club

11-01-2018 22:33
10

Anderlecht is tot nog toe vrij stil gebleven op de transfermarkt. Enkel Kenny Saief en Silvere Ganvoula werden gehaald door de Brusselaars. Hein Vanhaezebrouck wil er nog wat extra bij. Herman Van Holsbeeck geeft alvast aan te speuren naar mogelijke aanwinsten.

De manager van RSCA geeft Vanhaezebrouck alvast gelijk. Er moet aanvallende versterking bij. "We maken moeilijk doelpunten. We kijken wat er nog op de markt is, maar met of zonder centen, dat maakt een groot verschil", klinkt het tegenover Sporza.

"We zullen creatief moeten zijn en hebben ook wat geluk nodig", geeft Van Holsbeeck aan. Bij één versterking lijkt het niet te gaan blijven. "Als we ons op twee à drie posities kunnen versterken, dan is het nog niet gespeeld voor de titel. In het play-offsysteem is nog veel mogelijk", zegt hij.

Ondanks de grote achterstand op Club, geeft Anderlecht de titel niet op. "We proberen er het beste van te maken", zegt Hein Vanhaezebrouck. "Op 1 februari weten we met welk materiaal we naar de play-offs trekken. De titel is nog altijd mogelijk, maar dan moeten de ploegen boven ons wel steken laten vallen", besluit hij.