'Refaelov krijgt fraaie aanbieding, maar staat met rug tegen de muur'

  'Refaelov krijgt fraaie aanbieding, maar staat met rug tegen de muur'

  Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 20:00do 11-01-2018 om 20:00

  Lior Refaelov mocht woensdag nog eens opdraven in de oefenwedstrijd tegen FC Groningen, die Club overigens met 2-1 won. De Israëlier zou toch nog denken aan een transfer, maar moet dan heel snel zijn.

  Maccabi Tel Aviv heeft Refaelov een mooi voorstel gedaan, zo weet Sport1. Het zet hem wel onder druk. Als Refaelov nu niet komt, is hij in de zomer ook niet meer welkom. Het is met andere woorden nu of nooit voor Refaelov, die geen nee zegt tegen een terugkeer naar Israël. Bij Maccabi Haifa, zijn ex-club, blijft het voorlopig stil.

  Maccabi Tel Aviv heeft nu aan Refaelov en manager Dudu Dahan gevraagd om zelf het initiatief te nemen om weg te gaan bij Club Brugge. Pas dan wil de club van technisch directeur Jordi Cruyff verder praten. Best ironisch, aangezien Cruyff de man was die vorige winter het transferdossier van Tal Ben Haim wekenlang liet aanslepen. Ben Haim bakt er ondertussen weinig van, hij speelde nog maar zeven keer mee bij Sparta Praag. 

  Refaelov zou in België ook nog interesse genieten van Antwerp. Samen met zijn vrouw baat hij ook een juwelenzaak uit, dat kan een stimulans zijn om toch in de Jupiler Pro League te blijven.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15761
  donderdag 11 januari 2018 om 20:58
  Amai, wat een chantage. Ik zou al niet meer willen gaan.
  Vind ik leuk
  donderdag 11 januari 2018 om 20:59
  Naar Antwerp
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws