Liverpool moet niet meer hopen, Leipzig maakt officieel einde aan geruchten

Liverpool moet niet meer hopen, Leipzig maakt officieel einde aan geruchten

14-01-2018 14:33
6

Liverpool is er niet in geslaagd om Naby Keita deze winter naar Engeland te halen. De Engelse ploeg deed er alles aan om de middenvelder aan te trekken, maar RB Leipzig wil niet verkopen.

Bij The Guardian klonk het dat Liverpool donderdag nog pogingen ondernam om de 22-jarige Keita nu al van RB Leipzig over te nemen. De Duitse club weigerde echter zomaar mee te werken aan het vertrek van Keita. Leipzig wil twintig miljoen euro meer zien van de Engelsen, die onlangs goed verdienden aan het vertrek van Philippe Coutinho naar FC Barcelona.

De middenvelder zou daardoor liefst 95 miljoen euro kosten voor Liverpool. Die overstap zal echter niet in januari gebeuren. Althans, dat beweert RB Leipzig-trainer Ralph Hasenhüttl. Hij wil de 22-jarige middenvelder niet halverwege het seizoen laten gaan. "Er is niets veranderd aan onze positie in deze transfer", zei Hassenhüttl donderdag op een persconferentie.

Update 14/01 14.33: Via de officiële kanalen heeft Leipzig zondagmiddag definitief een einde gemaakt aan alle geruchten rond Keita. De middenvelder maakt het seizoen af in Duitsland. 'Keita is tot 30 juni 2018 speler van Leipzig. We hopen hiermee dat het klaar is met alle geruchten over een vertrek naar Liverpool in januari.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie