Vanhaezebrouck luidt de alarmbel opnieuw, trainer wil versterking zien

Vanhaezebrouck luidt de alarmbel opnieuw, trainer wil versterking zien

11-01-2018 18:50
3

Hein Vanhaezebrouck heeft nog één grote wens voor de komende weken. Hij wil aanvallende versterking zien. De coach van Anderlecht ziet dat dat al voor wat problemen heeft gezorgd in de spelersgroep van Anderlecht.

De coach gaf eerder al aan dat hij er absoluut nog aanvallende versterking bij wil zien komen. Momenteel kan de trainer enkel rekenen op Lukasz Teodorczyk en Silvère Ganvoula als diepe spits. Ook op de andere aanvallende posities zijn er maar weinig alternatieven. Dat lijkt toch voor wat problemen te zorgen.

"Enkele spelers in de ploeg zeggen nu: 'er is toch geen andere keuze dan mij' of 'ze gaan toch geen jonge speler in mijn plaats zetten'", zegt Vanhaezebrouck aan RTBF. "We moeten er dus iets aan doen om dit te verhelpen", zegt de trainer van paars-wit.

"Als ik niemand nieuw krijg, zal ik het met de spelers die ik heb moeten doen. Het enige wat ik nu nog kan doen, is mijn advies geven aan Herman Van Holsbeeck. We zien wel wat er dan nog mogelijk is deze transferperiode", besluit hij.