'Het wordt een droevig einde voor Van Holsbeeck, zijn opvolger is bekend'

'Het wordt een droevig einde voor Van Holsbeeck, zijn opvolger is bekend'

11-01-2018 18:38
2

Het zijn moeilijke tijden voor Herman Van Holsbeeck bij Anderlecht. De toekomst bij Anderlecht van de manager is onzeker én hij heeft amper geld om spelers mee aan te trekken. Dat ziet ook Hugo Camps.

De columnist gelooft dat Van Holsbeeck aan zijn laatste maanden bij Anderlecht bezig is. 'Het wordt een droevig einde voor Herman Van Holsbeeck. Hij was zo dom om af te reizen naar het Spaanse oefenkamp van RSCA, waar hij vragen kreeg die hij niet kon beantwoorden', schrijft hij.

'Spelers ruiken vanop afstand dat de manager loopt te zwalken met zijn loyaliteiten. Ze vinden het ook zielig. Herman gaat nergens meer over. Hij mag nog even de notarisklerk spelen en moet dan ophoepelen', klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Volgens hem zal nieuwe eigenaar Marc Coucke dan ook zijn eigen mannetjes meenemen. 'Hij had de eer aan zichzelf moeten houden. Zijn opvolger is tenslotte bekend: Luc Devroe. Rechtlijnige man, geen elleboogstoten. Schuw maar aimabel. Anders dan Van Holsbeeck heeft Devroe nooit de publiciteit moeten opzoeken. Hij is blanco, lekker onbespoten', aldus Camps.

Lees ook: Devroe zet deur naar Anderlecht open: "Keer altijd met plezier terug naar Brussel"
Lees ook: Exit Van Holsbeeck? 'Zijn opvolger is klaar voor de job'