Opvallend: Gaboelov mocht door deze reden niet in doel staan tegen Groningen

  Opvallend: Gaboelov mocht door deze reden niet in doel staan tegen Groningen

  Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 15:45do 11-01-2018 om 15:45

  Woensdag heeft Club Brugge zijn jaarlijkse winterstage in Sotogrande afgesloten met een 2-1 zege in een oefenpartij tegen het Nederlandse FC Groningen. Opvallend genoeg mocht Vladimir Gaboelov niet opdraven, Guillaume Hubert en Ethan Horvath kregen elk één helft. Ivan Leko had daar een logische verklaring voor.

  Volgende week dinsdag moet Club Brugge al vol aan de bak tegen Sporting Charleroi voor de halve finales van de Beker van België. Voor die wedstrijd is de nieuwe doelman nog niet speelgerechtigd. "Daarom hebben Ethan en Guillaume tegen Groningen allebei één helft gespeeld", reageert Leko in Het Nieuwsblad.

  Eén van beide doelmannen mag zich dus dinsdag bewijzen. Wie dat wordt, houdt Leko nog in het midden. "Met Gabulov hebben ze nu een ervaren doelman met persoonlijkheid naast zich. Guillaume en Ethan moeten op training blijven werken om progressie te maken. Wie er dinsdag zal spelen? De beste op dat moment zal spelen. Ik heb nog niets beslist", besluit de Kroaat.

  Poll

  Wie moet in doel staan tegen Charleroi?

  (453 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +16193
  donderdag 11 januari 2018 om 15:52
  Horvath zeker? Volgens de keeperstrainer heeft die toch heel wat in zijn mars.
  Vind ik leuk
  freeman +12024
  donderdag 11 januari 2018 om 18:28
  Daar hebben wij slechts het raden naar ! Denk dat ze beiden hun fouten & gebreken hebben . Dat moet de keeperstrainer dan maar uitmaken ...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws