Vertrekt Anderlecht-sterkhouder door situatie Coucke? Dat maakt me ongerust

Vertrekt Anderlecht-sterkhouder door situatie Coucke? "Dat maakt me ongerust"

11-01-2018 15:30
1

Adrien Trebel maakte vorige winter de gevoelige overstap van Standard naar Anderlecht. Onder René Weiler moest de Fransman geregeld vrede nemen met een plaatsje op bank, maar onder Hein Vanhaezebrouck is de linkspoot een absolute sterkhouder centraal op het middenveld. Toch ziet hij RSCA niet als een eindstation.

Zo is er Duitse interesse voor Trebel, die nog tot 2021 onder contract ligt in het Astridpark. "Ik hoorde dat ook, ja. Maar dat zijn zaken voor mijn makelaar. Het klopt wel dat de Bundesliga de competitie is waar ik van hou", geeft de Fransman in Het Nieuwsblad aan duidelijk gecharmeerd te zijn door de aanbieding.

De centrale middenvelder hoorde ook van de lastige financiële positie van Anderlecht, en dat baart hem zorgen. "De situatie waarin de club zit met de overname, maakt iedereen toch een beetje ongerust. Ik heb een goed contact met de bestuurders die vorig jaar mijn transfer regelden, maar wie is er nu de baas?"

Goed geraamte
Paars-wit huurde Kenneth Saief van AA Gent, dit omdat ze de transfersom (zo’n 3,5 miljoen) op dit moment niet kunnen ophoesten. Trebel geeft aan geen grote fan te zijn van huurlingen. "Ik hoor dat er op dit moment alleen spelers gehuurd kunnen worden, maar voor de ploeg is het belangrijk een goed geraamte te hebben met spelers die echt aan Anderlecht toebehoren", besluit hij.