Belgische club geeft Club-verdediger op: We gaan verder op zoek naar versterking

  Belgische club geeft Club-verdediger op: "We gaan verder op zoek naar versterking"

  donderdag 11 januari 2018 om 15:15

  KV Mechelen moet in het nieuwe jaar meteen vol aan de bak, het neemt het in de eerste wedstrijd van 2018 op tegen rode lantaarn Eupen. Bij verlies komt Malinwa op de allerlaatste plaats te staan, dat wil voorzitter Johan Timmermans absoluut vermijden. Hij wil zijn team nog meer versterken.

  De Maneblussers haalden al zeven nieuwe spelers in huis, maar toch is het huiswerk nog niet af. Even toonde Malinwa interesse in ex-speler Jordi Vanlerberghe, maar tot een transfer komt het niet. "Jordi Vanlerberghe komt niet terug naar ons. Vooral een nieuwe verdedigende middenvelder is nu prioritair", vertelt Timmermans in Het Laatste Nieuws

  Snel witte rook moet er niet meteen verwacht worden, waardoor trainer Aleksander Jankovic het met de huidige jongens zal moeten doen. "De coach bereidt de match tegen Zulte voor met deze groep", aldus Timmermans. "Maar uiteraard gaan we verder op zoek naar versterkingen. Voor de degradatiestrijd én met het oog op volgend seizoen."

  Poll

  Kan KV Mechelen zich redden?

  (597 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14530
  donderdag 11 januari 2018 om 15:25
  Het zal tussen KVM en Eupen gaan. Mechelen haalde wel al veel bij, maar echt ronkende namen zitten daar toch niet tussen. Malinwa moet hopen dat Bandé zich nog eens dubbel plooit, want die had de laatste weken voor nieuwjaar duidelijk niet veel zin.
  Vind ik leuk
  donderdag 11 januari 2018 om 18:29
  Lokeren en Stvv nog lang niet gered en ook kortrijk en moeskroen niet
  Vind ik leuk
  Zetterberg +9378
  donderdag 11 januari 2018 om 19:39
  Stvv? 13 punten voorsprong op 9 matchen? Eupen en kvm gaan niet plots 20/27 scoren hé!
  Vind ik leuk
  donderdag 11 januari 2018 om 22:43
  Nog 30 punten te winnen makker !!! alles kan nog gebeuren

  Vind ik leuk
  donderdag 11 januari 2018 om 18:55
  Het zal er inderdaad om gaan spannen. Met al de versterkingen gaan ze ook een geheel nieuwe teamsfeer creëren. Het enige dat hen nog ontbreekt zijn volwaardige vleugelverdedigers.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws