Leko verklapt verdere transferplannen van Club: We zijn er klaar voor

Leko verklapt verdere transferplannen van Club: "We zijn er klaar voor"

donderdag 11 januari 2018 om 15:00

Club Brugge wil dit seizoen de titel in huis halen. Logisch, want Blauw-Zwart staat bij de start van het nieuwe jaar al tien punten voor op naaste concurrent Sporting Charleroi. Ivan Leko liet enkele spelers andere oorden opzoeken, maar er kwamen ook enkele nieuwe namen.

Met Ivan Tomecak, Krépin Diatta en Vladimir Gaboelov haalde Blauw-Zwart drie nieuwe namen in huis. Zij moeten de concurrentie binnen de spelersgroep verder aanscherpen. Volgens Leko is het huiswerk van Club Brugge dan ook af. "Nu is er genoeg concurrentie. We zijn klaar voor wat er komt", vertelt de Kroaat in Het Laatste Nieuws.

Woensdag wonnen de Bruggelingen een bitsige oefenpartij tegen FC Groningen. Al bij al is Leko zeer tevreden over de voorbije stageweek. "Het was belangrijk om deze stage op een goede manier te beëindigen. Ik ben heel tevreden met wat ik deze week heb gezien. We zijn de eerste trainingen wat in vakantiemodus begonnen, maar daarna heb ik veel wil gezien om beter te worden."

Poll

Heeft Club Brugge nog versterkingen nodig?

(493 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 11 januari 2018 om 15:08
Ook al was het maar een oefenmatch toch stond Leko even begeesterend te coachen al was het een POtopper.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +6143
donderdag 11 januari 2018 om 15:25
Hij wilde er concurrentie bij, en die is er.
Vind ik leuk
freeman +5040
donderdag 11 januari 2018 om 18:31
Vind dat Club momenteel een sterke kern heeft met verscheidene wisselmogelijkheden . Voor volgend seizoen zien we dan wel tijdens de zomermercato .... dan vervangingen voor de mogelijkse vertrekkers !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Leko verklapt verdere transferplannen van Club: "We zijn er klaar voor"