VIDEO! Politie gooit filmpje van rellen online om hooligans op te sporen

VIDEO! Politie gooit filmpje van rellen online om hooligans op te sporen

11-01-2018 14:00
2

Op 22 oktober ontving Club Brugge promovendus Antwerp in het Jan Breydelstadion. De supportersclans van beide teams kunnen mekaars bloed ruiken, de wedstrijd werd dan ook ontsierd door allerlei incidenten. De Brugse politie is echter nog volop bezig met het opsporen van de relschoppers.

Nederlandse hooligans van ADO Den Haag hebben na de partij enorm veel ravage aangericht in het stadscentrum van Brugge. Onder meer een voertuig van een gehandicapte supporter werd compleet vernield. Ook in het stadion was het onrustig. De Brugse politie zette een filmpje online en roept iedereen op om bekende gezichten te komen melden.

"Het onderzoek rond de rellen bij de voetbalwedstrijd Club-Antwerp loopt nog steeds. Hoewel er reeds enkele aanhoudingen zijn gebeurd, hopen we nog enkele mensen te kunnen identificeren. Nuttige informatie rond de omcirkelde personen in dit filmpje, mag je sturen naar CluAnt@politiebrugge.be. Bedankt voor jullie hulp!", klinkt het op de Facebookpagina van de Brugse politie.