Clasie aast op vertrek uit Engeland, Club mag beginnen hopen op langer verblijf

Clasie aast op vertrek uit Engeland, Club mag beginnen hopen op langer verblijf

11-01-2018 13:34
5

Bij Club Brugge is hij niet zeker van een basisplek, maar Jordy Clasie krijgt steeds meer kansen van Ivan Leko. De huurling lijkt niet lang te gaan blijven bij Club, al sluit hij een langer verblijf niet uit.

De Nederlander gaf al meermaals aan dat hij ooit hoopt terug te keren naar zijn oude club Feyenoord. Die hoop heeft hij nog niet opgegeven. Hij lijkt alvast aan te sturen op een vertrek bij Southampton, zijn moederclub. "Hoe het er na de zomer uit zal zien? Ik wil het liefst snel duidelijkheid", klinkt het tegenover Algemeen Dagblad.

"Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is. We zullen zien", aldus Clasie. Ook een langer verblijf bij Club Brugge lijkt een optie te gaan zijn. Al zal Blauw-Zwart diep in de buidel moeten tasten. "Bij Club Brugge voel ik me ook op mijn gemak, al hebben ze geen optie tot koop bedongen", zegt hij.

Een langer verblijf in Engeland zit er niet in. "Ik word blijkbaar niet heel gelukkig van een leven in Engeland. En mijn vrouw ook niet. Ik weet nu dat het gewoon niet voor iedereen is weggelegd om jarenlang in het buitenland te spelen", aldus de 26-jarige middenvelder.