Ex-Anderlechtspeler kan terugkeren naar België: 'Er is veel belangstelling'

Ex-Anderlechtspeler kan terugkeren naar België: 'Er is veel belangstelling'

11-01-2018 13:20
4

Alexander Büttner en zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac zijn in afwachting van een aanbieding uit het buitenland. Belangstelling voor de ex-speler van Anderlecht is er genoeg, maar concreet werd het nog niet.

"Er is nog geen concrete aanbieding, maar wel veel belangstelling voor Alexander. Uit Duitsland, Engeland, Turkije en België bijvoorbeeld", vertelt Bursac aan Voetbal International. "Als hij weggaat, is de kans groter dat hij naar een buite nlandse club gaat, dan naar een Nederlandse club."

"Ik geloof echt dat hij nog steeds het niveau heeft om bij een mooie club te spelen. Misschien niet in de absolute top van de Bundesliga op dit moment, maar wel er net iets onder."

Büttner traint deze week in Arnhem, terwijl de rest van de Vitesse-selectie op trainingskamp is in Spanje. De linksback is niet fit genoeg bevonden. Bursac: "Eigenlijk is hij gewoon de beste linksback van Vitesse. De trainers hebben dat ook gezegd. Maar het is nu net als wanneer je verliefd bent op een meisje dat het niet in jou ziet zitten: dan ga je verder kijken."