Jonkies van RSCA geven het goede voorbeeld met winst tegen B-team van Heerenveen

11-01-2018 12:47
2

RSC Anderlecht speelt niet één, maar wel twee oefenwedstrijden donderdag. Om 14u30 neemt het A-elftal het op tegen Heerenveen A. Maar de jonkies van Anderlecht speelden eerder al tegen het B-team van Heerenveen. Die wedstrijd werd met 1-2 gewonnen.

In een kort duel van twee keer dertig minuten namen de belfoten van Anderlecht het op tegen een elftal van invallers bij SC Heerenveen. De wedstrijd werd door paars-wit met 1-2 gewonnen dankzij twee doelpunten van Nelson Azevedo Janelas.

Anderlecht stond bij rust al 0-1 voor. Halfweg de tweede helft kon Reza (ex-STVV en Standard) voor de gelijke stand zorgen met een penalty. Enkele momenten voor het einde zorgde Azevedo uiteindelijk toch nog voor de 1-2 winst. Later op de dag spelen de twee A-elftallen van beide teams tegen elkaar. Die wedstrijd kan u ook LIVE volgen.