Kopzorgen bij Racing Genk: geteisterde Karelis valt opnieuw uit

Kopzorgen bij Racing Genk: geteisterde Karelis valt opnieuw uit

11-01-2018 11:15
1

Racing Genk is momenteel op stage in het Spaanse Benidorm, maar daar moet het een tegenslag verwerken. Nikolaos Karelis moest de training namelijk staken.

Karelis was vorig jaar bijna het hele jaar out met een blessure aan de kruisbanden. Er wordt dan ook heel voorzichtig omgesprongen met de Griek. Het Belang Van Limburg meldt nu dat hij de training weer heeft moeten staken, maar er is voorlopig nog geen nieuws over de ernst van de blessure.

Racing Genk haalde deze zomer al Marcus Ingvartsen als alternatief voor Karelis, maar die kan nog niet helemaal overtuigen. Mbwana Samatta is inmiddels ook al meer dan twee maanden out. Genk kampt dit seizoen sowieso al met een blessureplaag, die ook onder meer Leandro Trossard, Sander Berge en Bryan Heynen al getroffen heeft.

Update: De website van Racing Genk maakt duidelijk dat het gaat om een longembolie, een bloedklonter dus. Daarom moet Karelis twee nachten in het ziekenhuis blijven voor observatie. Met de kruisbanden heeft het dus niets te maken.