UPDATE: 'Defintieve overgang van overbodige Club-speler lonkt'

  UPDATE: 'Defintieve overgang van overbodige Club-speler lonkt'

  Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 19:27do 11-01-2018 om 19:27

  Club Brugge werkt de stage in Sotogrande af zonder rechtsachter Helibelton Palacios, die is namelijk naar een nieuwe club aan het zoeken. Kennelijk is de zoektocht bijna afgelopen.

  Palacious zou volgens Colombiaanse bronnen teruggaan naar zijn thuisland. Hij zou kiezen voor Atletico Nacional, maar het is niet duidelijk of het om een huur of een definitieve verkoop gaat. Het is nog maar een jaar geleden dat Palacios overkwam van Deportivo Cali. Hij heeft Club Brugge ongeveer twee miljoen euro gekost.

  Zeker door de komst van Ivan Tomecak moest Palacios niet meer hopen op speelminuten bij Club Brugge. Onder Michel Preud'homme speelde hij regelmatig, maar Ivan Leko is duidelijk veel minder fan van de Colombiaan. 

  Update 11/01 19:27 uur: Ook Het Laatste Nieuws komt met meer details over de transfer van Palacios naar buiten. De deal zou de komende dagen helemaal rond komen. Het gaat niet om een uitleenbeurt, maar wel om een definitieve overgang van de Colombiaan. Hij keert terug naar zijn thuisland.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws