Ik begrijp niet waarom ik geen kans krijg bij Club Brugge

"Ik begrijp niet waarom ik geen kans krijg bij Club Brugge"

11-01-2018 10:45
4

Club Brugge heeft deze winter een nieuwe doelman gehaald: Vladimir Gaboelov moet de onbetwiste nummer één worden. Ondertussen is Jens Teunckens al naar Antwerp gestuurd. De Limburger vraagt zich af waarom Club Brugge hem niet gebruikt.

Teunckens speelde nog nooit een officiële match voor Club, en dat begint te wegen. "Ik heb na dit seizoen nog altijd een contract bij Club Brugge. Ik blijf eigendom van hen, maar ik wil me eerst hier bewijzen. Ik hoop dat ze in me blijven geloven, maar eerlijk gezegd heb ik daar wel af en toe mijn twijfels bij gehad. Zeker dit seizoen", bekent hij in Het Belang Van Limburg. 

"Club wil Teunckens wel houden, maar wanneer gaat hij dan zijn kans krijgen? "Het feit dat ze geen optie wilden opnemen in het contract, daar spreekt vertrouwen uit. Maar langs de andere kant begrijp ik niet waarom ze me dan niet de kans geven om me te bewijzen."

De overgang naar Antwerp was dan ook nodig. "Het was tijd om een nieuwe omgeving te leren kennen. Zeker met mijn huidige situatie bij Club Brugge. Ik had niet echt het gevoel dat ik er mijn kans zou krijgen. Ik wil bij Antwerp verder werken aan mijn evolutie als keeper. Eerst en vooral wil ik zo vaak mogelijk in de selectie zitten."