Rode Duivel verrast met uitspraken: We leken wel dronken”

  Rode Duivel verrast met uitspraken: "We leken wel dronken”

  Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 07:36do 11-01-2018 om 07:36

  Woensdag stond er in Frankrijk bekervoetbal op het programma. PSG ging met 0-2 winnen op het veld van Amiens. Bij de bezoekers speelde Thomas Meunier mee. Na de match was de Rode Duivel niet echt lovend over zijn ploeggenoten. 

  "Deze zege voelt aan als een armzalig gelijkspelletje", klonk het voor de camera van France 3. "We begonnen slecht aan de match. Het ontbrak ons aan mentaliteit. Die was vandaag niet erg professioneel. Ik kreeg het op mijn heupen. Het stoorde me", aldus de verdediger.

  Meunier gaf aan dat het veel beter moet. "We hebben veel kwaliteit, meer dan de andere ploegen. Daarom slagen we erin om altijd te winnen. Voor mij is het een logische zege, maar we begonnen te slecht. We leken wel dronken. We toonden onvoldoende passie."

  Afgelopen weekend won PSG nog met 1-6. "Tegen Rennesnamen we het serieus. Vandaag liepen simpele dingen mis, zoals balletjes over drie meter. Of het nu Amiens of Real Madrid is, je moet je op dezelfde manier voorbereiden. Jammer genoeg was dat vandaag niet het geval."

  Bij PSG deden in de beker de sterren zoals Neymar, Kylian Mbappé en Angel Di Maria gewoon mee. 

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15993
  donderdag 11 januari 2018 om 08:29
  Dat is waar, tegen zo’n teams moet je doorduwen en het onderste uit de kan halen. 0-5, 0-10,.. gewoon volle gas.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws