Nieuwe aanwinsten van Antwerp overtuigen Van Damme: Kunnen we gebruiken

Nieuwe aanwinsten van Antwerp overtuigen Van Damme: "Kunnen we gebruiken"

11-01-2018 07:07
2

Tijdens het eerste deel van de competitie draaide Antwerp knap mee bovenin in de stand. In het nieuwe jaar wil The Great Old graag bevestigen. Het haalde daarom nu al enkele nieuwe spelers, die maakte ondertussen al indruk op Jelle Van Damme.

In Het Laatste Nieuws laat Van Damme zich uit over zijn nieuwe ploegmaats. "Egor Nazaryna is 'ne goeie'. Daar zit veel potentieel in. Goede voeten, goede passing, hij ziet het ook", klinkt het optimistisch over de middenvelder.

De man die zichzelf een mix van Dimitri Payet en Franck Ribéry noemt, kan Van Damme ook smaken."Maar het meeste verwacht ik van Romain Habran. Die is supersnel. Pitroipa ken ik van in Duitsland. Hij heeft ervaring en die gaan we kunnen gebruiken. En Mendy was me al opgevallen in een match tegen de beloften. Hij doet goed mee en toont veel inzet, maar ja, dat moet bij Bölöni."

Play-Off 1
Kan Antwerp dit seizoen Play-Off 1 halen? Van Damme denkt het wel. "Waarom niet? Dat zou toch sjiek zijn. Ik merk wel dat het leeft in de club en voel het ook in de spelersgroep. Niks is onmogelijk. Het zou uniek zijn, maar de honger is groot. We beseffen dat we bezig zijn met iets fantastisch. Nu gaan de verwachtingen ook van buitenaf beginnen te komen."

Lees ookOFFICIEEL: Antwerp beloont sterkhouder met nieuw contract tot medio 2022