Vanhaezebrouck heeft nog werk, maar ziet Teodorczyk twee keer scoren

Vanhaezebrouck heeft nog werk, maar ziet Teodorczyk twee keer scoren

10-01-2018 17:54
11

Woensdag oefende Anderlecht tegen FC Utrecht. De aanwezige supporters kregen waar voor hun geld. Ze kregen zeven doelpunten te zien. Anderlecht verloor de partij met 4-3 van de Nederlandse eersteklasser.

Na amper vier minuten keek de Belgische landskampioen al tegen een achterstand aan. In La Manga opende Kerk met een heerlijke krul al snel de score. Na de pauze maakte van de Streek er 2-0 van. Via een strafschop kwam Anderlecht terug in de partij. Niemand minder dan Teodorczyk scoorde vanaf elf meter. 

In het slot ging het plots snel met de doelpunten. Labyad krulde met een vrije trap de 3-1 binnen. Teodorczyk prikte daarna met zijn tweede van de middag opnieuw tegen. Toch kon Anderlecht niet langszij komen. Ayoub liet de Nederlanders weer verder uitlopen. De 3-4 van Bruno kwam te laat.

Bij Anderlecht speelde Saief een eerste keer mee. Ganvoula mocht aan de match beginnen, maar de aanvaller kon niet overtuigen. Bij Anderlecht gaf Vanhaezebrouck ook speeltijd aan de jongeren Lokonga, Amrani, Cools, Kayembe, Dante en De Jong.