Zand over de affaire rond Nainggolan: Hij was de eerste om zich te excuseren

Zand over de affaire rond Nainggolan: "Hij was de eerste om zich te excuseren"

10-01-2018 14:30
6

AS Roma en Radja Nainggolan hebben het nog maar eens bijgelegd. Rond Nieuwjaar kwam de Rode Duivel, niet voor het eerst, in opspraak vanwege een video waarin hij alcohol dronk en rookte. Trainer Eusebio Di Francesco veegt alles nu onder de mat.

Roma legde Nainggolan een sanctie op voor de controverse die ontstaan is: Il Ninja moest in het competitieduel tegen Atalanta Bergamo toekijken vanop de tribune. Dat brak de Romeinen zuur op, want de bezoekers zegevierden (1-2). Daardoor lijkt de titel nu (alweer) verloren voor Di Francesco en co. In een laatste poging het seizoen te redden, heeft de Italiaan besloten Nainggolan terug bij de groep te halen.

"Radja was de eerste om zich te verontschuldigen en vroeg zelf om aan de zijde van onze directie in de tribunes te zitten tegen Atalanta. Er is geen zaak-Nainggolan, hij is steeds blijven trainen en zal dan ook titularis zijn tegen Inter. De uitsluiting tijdens de vorige wedstrijd was een ethische kwestie. Vanaf nu kijken we enkel vooruit", besluit Di Francesco bij RTBF.