Van Holsbeeck plakt concrete prijs op Dendoncker: Maar meteen vervanger hebben

Van Holsbeeck plakt concrete prijs op Dendoncker: "Maar meteen vervanger hebben"

10-01-2018 12:16
10

Herman Van Holsbeeck gaf het eerder al aan: als RSC Anderlecht inkomend iets wil realiseren op de transfermarkt, zal het eerst moeten verkopen. De grootste winst zou het kunnen boeken dankzij Leander Dendoncker. Van Holsbeeck zegt open en bloot hoeveel hij voor zijn goudhaantje verwacht.

25 tot 30 miljoen euro, dat bedrag moet Dendoncker opleveren. Anders blijft hij na de winterstage in het Astridpark voetballen. "Dendoncker was in de vorige transferperiode al druk gesolliciteerd", herinnert de manager van Anderlecht zich bij Het Nieuwsblad. "Maar nu Kara geblesseerd is, doet Leander het uitstekend als centrale verdediger en we gaan ons pronkstuk niet zomaar laten gaan."

"Tenzij voor een waanzinnig bod misschien. Dat zijn zaken die besproken worden. Een transfer voor 25 à 30 miljoen kan, maar dan moeten we ook meteen een vervanger klaarstaan hebben. Het liefst zie ik nu nog zes maanden lang een uitstekende Dendoncker en dan werken we in de zomer naar een transfer toe", is Van Holsbeeck duidelijk. Onder meer oud-speler Chancel Mbemba werd de laatste dagen geciteerd als mogelijke oplossing centraal achterin.