Gaat Club Brugge weer de transfermarkt op? Daar moeten ze absoluut naar op zoek

Gaat Club Brugge weer de transfermarkt op? "Daar moeten ze absoluut naar op zoek"

Gepubliceerd: woensdag 10 januari 2018 om 08:50wo 10-01-2018 om 08:50

Club Brugge heeft deze wintermercato al drie nieuwe namen binnen gehaald. Vladimir Gaboelov, Ivan Tomecak en Krepin Diatta moeten Ivan Leko meer opties geven met het oog op de Play-Offs. Vooral die eerste naam moet in doel stabiliteit brengen, al is dit volgens Geert De Vlieger geen oplossing voor de toekomst.

De analist en ex-Clubspeler vindt het raar dat Blauw-Zwart een 34-jarige doelman in huis haalt, volgens hem zal Club na het seizoen opnieuw een nieuwe doelman moeten halen. "Gabulov is een oplossing voor de korte termijn om de titel veilig te stellen, maar nadien moet Club toch op zoek naar een betrouwbare doelman voor de komende jaren", reageert hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Op basis van zijn prestaties eind vorig seizoen kreeg Horvath terecht het vertrouwen als nummer één bij aanvang van dit seizoen. Maar iets te vaak leidden technische mankementen tot een tegengoal, kwalitatief viel hij door de mand. Hubert kreeg vervolgens even zijn kans, maar ik denk niet dat het ooit de bedoeling was dat die eerste keeper zou zijn", vindt De Vlieger de back-ups te licht uitvallen.

Poll

Moet Club Brugge na het seizoen een nieuwe doelman halen?

(345 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws