Foket naar Anderlecht? De rechtsbuiten licht een tipje van de sluier op

Foket naar Anderlecht? De rechtsbuiten licht een tipje van de sluier op

10-01-2018 07:30
6

RSC Anderlecht haalde met Kenneth Saief een oude bekende van Hein Vanhaezebrouck naar het Astridpark. Ook ex-Gentenaars Sven Kums en Matz Sels komen uit voor de Brusselaars, mogelijk komt daar zelfs een vierde naam bij. De naam van Thomas Foket werd al meermaals genoemd bij paars-wit.

De Rode Duivel reageert in Het Nieuwsblad op de speculaties. "Ik heb lang samengewerkt met de coach en Anderlecht is een grote ploeg. Daarom is het normaal dat erover geschreven wordt, maar wat er van aan is? Ik weet het niet. Ik wil me er ook niet druk in maken. Ik wil hier mijn best doen en hier deze stage afwerken", klinkt het bij Foket.

"Wie zegt dat ik bij Anderlecht zou spelen? Er lopen daar veel goede spelers rond. Het is geen zekerheid. Verre van zelfs. Je moet je opnieuw aanpassen aan nieuwe spelers en een nieuwe ploeg. Hier ben ik vertrouwd met alles en iedereen. Het spelsysteem is misschien een puntje, maar ik denk dat we soms ook zo aanvallend spelen dat de posities overlappen", besluit de Rode Duivel.