'Zijn moeder deed aan voodoo en Lukaku was zijn verstand kwijt'

'Zijn moeder deed aan voodoo en Lukaku was zijn verstand kwijt'

09-01-2018 21:35
2

Romelu Lukaku ruilde afgelopen zomer Everton in voor Manchester United. Bij de Toffees hadden ze de Rode Duivel graag nog langer aan boord gehouden, maar dat lukte niet. De eigenaar van Everton beweert nu dat de moeder van Lukaku daar voor iets tussen zat. 

Farhad Moshiri, de meerderheidsaandeelhouder van Everton doet bij Express zijn verhaal. "Aan Lukaku heb ik twee jaar verspeeld. Tijdens de onderhandelingen sprak ik met hem, zijn makelaar en zijn moeder. We deden hem een voorstel dat beter was dat dan van Chelsea, maar hij had toen zijn zinnen gezet op een verhuis naar Londen. Als ik je vertel wat we hem geboden hebben, je zou me niet geloven."

"Tijdens een vergadering over zijn contract vertelde Lukaku dat hij zijn moeder moest bellen, die op een pelgrimstocht in Afrika was en die daar een voodoo-priester had gezien. Die priester zei dat Lukaku naar Chelsea moest gaan. Wat kun je dan nog doen?", aldus Moshiri.

"Daarna vertrok hij naar Los Angeles. Hij zou niet meer terugkeren. Zijn verstand was weg", stelt Moshiri, die uiteindelijk Lukaku niet naar Chelsea, maar Manchester United zag gaan.